© 2017 Creatrends Nederland    |   Telefoon: 033 - 277 05 85 - Mobiel: 06 - 22 63 04 68    I    info@creatrends.nl    I    Realisatie: Ratiocom - Websites & More
Vijverbak_over_huis_getakeld
Vijverbak_waterpas_gesteld
Eerste_vulling_met_water_check_waterdichtheid
Filtersysteem_voor_vijvers
Afgebouwde_vijver_bij_landhuis_met_hardstenen_rand
TRANSPORT EN CONTROLE
De bassins worden in een klimaatgeregelde ruimte degelijk geconstrueerd van hoogwaardig zwaar kunststofplaat met versterkingsribben en degelijke stalen kokerprofielen.

Het bassin moet rigide van constructie zijn zodat het tijdens het plaatsen en ingraven niet kan vervormen. Vervorming zou tot lekkage kunnen leiden. De bassins worden vóór en na plaatsing terdege gecontroleerd.
Vijverbouw...een technisch verhaal
PLAATSING
Het vergt veel voorbereiding om de locatie uit te graven en te verstevigen. Belangrijk is uiteraard het volkomen waterpas plaatsen van het bassin op de locatie.

Hieraan wordt door de plaatsingsploeg uitermate veel zorg besteedt, zodat later in de montage geen afwijkingen kunnen optreden bij het plaatsen van de stenen of RVS vijverranden.
TECHNISCHE ASPECTEN
Wanneer u voor een vijver kiest wilt u het liefst jarenlang zorgeloos genieten. Onze vijvers zijn daarom zeer degelijk geconstrueerd van sterk en uiterst duurzaam kunststof plaatmateriaal, waarbij de lassen minimaal even sterk en waterdicht zijn als de 10 mm dikke HDPE plaat.

KABELS EN LEIDINGEN
Doorvoeren voor leidingen en kabels zijn probleemloos en volstrekt waterdicht aan te brengen op iedere plaats. Het ontwerp en de aanleg van de eventuele pomp- en filter-systemen zijn bij ons in goede handen.

FILTERS
De filters die we toepassen zijn meestal zelfreinigend en van gerenommeerd fabrikaat. Kortom, wij kiezen voor betrouwbaarheid en degelijke constructies, waarschijnlijk net als u.

NATUURLIJK
En als u gewoon een mooie heldere natuurvijver wilt zonder techniek, met of zonder mooie randafwerking, dan maken we die even graag voor u naar uw wens. CreaTrends zorgt gewoon dat u heerlijk kunt genieten!

RESULTAAT
Welk ontwerp ook uw voorkeur heeft en welke vijversoort u ook kiest, wat telt is het uiteindelijke resultaat! CreaTrends zorgt er altijd voor dat uw project goed doordacht en technisch perfect is uitgevoerd door gedegen vakmensen. Het is de enige manier om langjarig van uw investering te kunnen genieten!                    
HET RESULTAAT IS PERFECT!
Creatrends_logo