© 2017 Creatrends Nederland    |   Telefoon: 033 - 277 05 85 - Mobiel: 06 - 22 63 04 68    I    info@creatrends.nl    I    Realisatie: Ratiocom - Websites & More
Design vijvers met meerwaarde
PROJECTVIJVERS
Een vijver die mooi moet zijn en blijven maak je niet zomaar even met wat paaltjes, hout en folie.
Voor de “betere” vijver maakt CreaTrends sterke kunststof bassins geheel op maat en maakt daar mooie meerzijdige randen in hardsteen, RVS of hardhout op.

WAT U NIET ZIET
De bassins worden in een klimaatgeregelde ruimte degelijk geconstrueerd van hoogwaardig zwaar kunststofplaat met versterkingsribben en degelijke stalen kokerprofielen.
VORM EN INHOUD
Bijna iedere vorm en diepte is mogelijk.

COMPLEET GELEVERD
De vijvers kunnen geleverd worden met of zonder leidingdoorvoeren, drains, skimmers, hoogteverschillen, enz.

SECUUR TRANSPORT
De kant en klare vijvers worden per speciaal transport vervoerd naar uw locatie en daar met een kraan in no time en haarzuiver in het geprepareerde gat geplaatst. Ook over of op het dak hijsen wij. Ieder filter- en pompsysteem kunnen we leveren en vakkundig aansluiten.
Projectvijver_1
FRAAIE COMBINATIE MET HOUTEN PERGOLA
DAKVIJVERS van CreaTrends
De dakvijver is een bijzonder specialisme van CreaTrends waarbij het, in de rand ingebouwde, pomp-, filter- en anti-algsysteem vooral zéér innovatief is. We plaatsen deze prefab-vijvers snel en gedegen op elk, bereikbaar, geschikt dak of harde ondergrond, en hijsen ze ook over gebouwen heen. Ze kunnen worden afgewerkt met alle soorten RVS-, hardstenen- en houten vijverranden en bieden zo een mooi rustmoment voor iedereen, op een bijzondere plek! Deze innovatieve vijvers zijn uitermate geschikt om makkelijk te plaatsen op dakterrassen van kantoren, penthouses, zorginstellingen enz. In atria, verdiepingstuinen of op tussendaken zijn ze eveneens zeer op hun plaats!
Vijver_in_het_groen
Dakvijver_2
Projectvijver_2
UW KEUZE
Of het een stille natuurvijver moet zijn, een degelijke koivijver, een dakvijver, een zwem-vijver of zelfs een zwembad…
3-zijdige randen in diverse hardsteensoorten, strak roestvast staal of warm tropisch hardhout in diverse kleurschakeringen en diktes...

...CreaTrends realiseert het met u en voor u.
Randloze_vijver_in_de_tuin
AANSLUITBAAR
Het is uiteraard ook mogelijk om uw mooie hardsteentegels of terrasbestrating aan te laten sluiten op het wateroppervlak...

...bij onze vijvers is, bijna, alles mogelijk!

MAATWERK
Wij maken er met u, en/of, uw ontwerper al snel een maatwerkproject van.
BEGELEIDING
CreaTrends biedt u een optimale begeleiding voor én tijdens de realisatie. U hebt altijd één vast aanspreekpunt zodat een optimaal resultaat wordt behaald.

Designvijver, natuurvijver, vissenvijver, zwemvijver óf zelfs een zwembad, waar uw hart ook naar uitgaat...

...met CreaTrends doet u een prima keuze!
Creatrends_logo