© 2017 Creatrends Nederland    |   Telefoon: 033 - 277 05 85 - Mobiel: 06 - 22 63 04 68    I    info@creatrends.nl    I    Realisatie: Ratiocom - Websites & More
Creatrends_Berceau_kijkt_uit_op_Garden_Art
Luchtige Pergola's en Berceau's met uitstraling
RVS_Creatrends_dubbele_pergola
ULTIEM TERRASCOMFORT
Pergola’s en berceaus zijn op hun mooist als ze niet te zwaar ogen en op luchtige wijze de architectuur van de tuin versterken.

TECHNISCH PERFECT
CreaTrends maakt RVS, aluminium, of staal-gepoedercoate pergola’s en berceaus voor elke tuin naar goed ontwerp, met staanders en liggers in vele doorsneden en kleuren.

MET ZORG GEPLAATST
Degelijke, goed gefundeerde en toch slanke constructies met blinde dus mooie verbindingen. 

PRACTISCH
De duurzaamheid is onovertroffen, onderhoud behoort tot het verleden.
Met een CreaTrends pergola of berceau doet u een waardevolle investering met blijvende uitstraling.
De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. Een goed ontworpen pergola oogt niet alleen fraai, maar maakt uw tuin of terras tot een dynamisch geheel.

Roestvrijstalen geleidingsdraden kunnen worden verwerkt in het ontwerp, om uw klimplanten voor de nodige schaduw te laten zorgen.

Vooral in de zomer zult u plezier hebben van de op natuurlijke wijze tot stand  gekomen lichtdemping die tevens voor een heerlijk klimaat zorgt om weg te dromen onder uw pergola.

Natuurlijker dan staal: CreaTrends bouwt uw pergola uiteraard ook in diverse soorten hardhout!
EEN WAARDEVOLLE INVESTERING
Slanke_RVS-Creatrends_pergola_met_leidraadsysteem
Creatrends_RVS_sierpergola
Creatrends_dubbele_RVS_pergola
De werkwijze van CreaTrends waarborgt een design dat bij uw specifieke wensen past, maar met een scherp oog voor de mogelijkheden ter plaatse.

Dit voortraject zien wij bij CreaTrends als de belangrijkste stap om te komen tot een verantwoord geheel.

Materiaalkeuze, funderingsmogelijkheden, kleur en uitvoering van uw pergola worden stap voor stap besproken en uitgewerkt in een scherpe offerte waaraan bij plaatsing strikt de hand wordt gehouden!
Creatrends_logo