© 2017 Creatrends Nederland    |   Telefoon: 033 - 277 05 85 - Mobiel: 06 - 22 63 04 68    I    info@creatrends.nl    I    Realisatie: Ratiocom - Websites & More
Moonlight lichtobjecten voor binnen en buiten
Moonlight Nederland is onderdeel van CreaTrends en importeert exclusief voor Nederland de design lichtobjecten van Moonlight.

Deze mooi vormgegeven bol- en halfbollampen  zijn breed toepasbaar in tuinen, vijvers en parken en in iedere andere buiten- én binnenruimte. Er zijn meer dan 500 uitvoeringen.
De ivoorwitte lampen zijn overdag een oogstrelend designobject en stralen ’s avonds een betoverend koelwit of zachtwit licht uit. Met gebruik van de kleurfilters kan de Moonlightlamp feeëriek kleuren. Er zijn ook diverse door en door gekleurde uitvoeringen die een prachtig gemêleerd zacht licht uitstralen.
Moonlight_bollampen_in_zwembad_en_bij_villa
Moonlight_bollamp_Art_serie
Drie_Moonlight_bollampen_in_winterlandschap
De vijver- en zwembadlampen zijn uiterst sfeervol en probleemloos waterdicht. Bijna alle Moonlights zijn ook in accu-uitvoering verkrijgbaar.

In (semi)openbare ruimten zijn de degelijke Moonlights eveneens bijzonder op hun plaats zoals in het woonproject Parkrand in Amsterdam waar meer dan 80 halfbol Moonlights zijn toegepast in de wandeltraversen.
Moonlight_hufterproef_bollampen_project_Parkrand_Amsterdam
De kwaliteit van de toegepaste materialen staat bij Moonlight voorop. De duurzaamheid bij privéprojecten in tuinen en exclusieve bouw kent zijn gelijke niet en toepassing in de buitenruimte bij grote woningbouwprojecten, publieke projecten en utiliteitsbouw bewijst keer op keer de superieure kwaliteit, zowel in uitvoering als techniek! Neemt u gerust contact met ons op voor een persoonlijke uitleg m.b.t. deze projecten.
“De Andere Design Buitenverlichting”.
Moonlight_collage_van_4_foto's_diverse_bollampen
Creatrends_logo
Productoverzicht opent in een nieuw venster en is onderdeel van het nederlandstalig gedeelte van de duitse Moonlight-website - Informatie over Moonlight producten gelieve u  uitsluitend via de CREATRENDS website aan te vragen - BEL ONS, STUUR EEN E-MAIL OF VUL HET CONTACTFORMULIER IN OP DE CONTACTPAGINA!